Forlaget Kant – handelsbetingelser

Betingelser for handel på forlagetkant.dk

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en varebestilling via hjemmesiden www.forlagetkant.dk, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke bøger du har bestilt.

Det er kundens ansvar, at alle informationer er udfyldt rigtigt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en kvittering for modtagelse af din bestilling. Forlaget Kant har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende følgeseddel sendes til dig, samtidig med at vi afsender de varer, du har bestilt.

2. Betaling
På vores forlagets webshop kan du betale på følgende måde:

Både private og virksomheder kan betale med Mobil Pay.

3. Donation
Hver gang du handler med os, indgår 50 kroner på en særskilt konto til støtte for Børns Vilkår. Der er indgået skriftlig aftale med Børns Vilkår, og der er revision og kontrol med, at dette finder sted.

4. Offentlige Institutioner med EAN-nummer kan bestille varer til levering via Forlaget Saxo eller distributionscentralen
Betalingsfrist er 30 dage. Fakturaen sendes herfra.

5. Porto
Der pålægges portogebyr kr. 60,- for bøger, der ønskes tilsendt. Vil du undgå dette gebyr, kan du bestille bogen i din boghandel.

4. Persondata og håndtering af personoplysninger
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Persondata vil ALDRIG blive videregivet til 3. part.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovens krav til erhvervsdrivende betyder, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Evt. kreditkortoplysninger formidles via Forlaget Kant til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af Forlaget Kant eller på forlagetkant.dk. Personoplysninger transmitteres til forlagetkant.dk i krypteret form.

Personoplysninger gemmes af forlagetkant.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Personoplysninger gives ikke videre til andre. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

5. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret ved afsendelse af bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte os på mail@forlagetkant.dk.

Er varerne afsendt, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere om fortrydelse under punkt 8.

6. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark og omfatter ikke Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

7. Forsendelse og leveringsformer
Du får tilsendt din bestilling med Post Nord eller GLS. Det er vores distributør, der sender bøgerne ud.

Forlaget Kant bestræber sig på, at varer, du har bestilt, afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Forlaget Kant ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail. For varer leveret til en adresse i Danmark opkræves der et fast ekspeditionsgebyr på kr. 60,00 på alle forsendelser. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

Kontakt Forlaget Kant på mail@forlagetkant.dk, hvis du ønsker at fortage et køb udenfor Danmark.

Hvis vi får en pakke retur, som ikke er blevet afhentet hos Post Nord eller GLS, forbeholder vi os retten til at debitere dig kr. 149,00 for de omkostninger, der opstår ved en sådan uafhentet pakke i form af porto og administration.

8. Fortrydelses-/returret
Forlagetkant.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i samme stand og mængde, som de blev leveret i.

Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Meddelelsen vedr. fortrydelse skal gives pr. mail på mail@forlagetkant.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret + oplyse ordrenummeret.

Du kan returnere en vare ved at sende den til:

DBK
Mimersvej 4
4600 Køge
Att.: RETUR

Ordrebekræftelsen skal medsendes i forbindelse med returnering.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Det, som du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften fra lager til dig), tilbagebetales til dig, når vi har modtaget dine varer retur.

Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

9. Reklamationsret
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid os og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Reklamation kan foretages ved at kontakte Forlaget Kant på mail@forlagetkant.dk.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Forlaget tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Lad Forlaget Kant udgive din bog.

 

Forlaget Kant modtager gerne forespørgsler om udgivelser af bøger med kant og noget på hjerte, herunder digtsamlinger.

Vi kan bistå med hjælp til færdiggørelse af manuskript, korrekturlæsning, sprogvejledning, udgivelse, salg og distribution.

7 + 10 =